۱۴۰۲ شنبه ۲۰ خرداد
English
صفحه اصلی
بخشداري مركزي
 
غلامحسین ابراهیمی 
مدرک تحصیلی: لیسانس پیشرفت و توسعه شهری و روستایی
سوابق اجرایی:
1- کارشناس دفتر برنامه ریزی امور عمرانی و مدیریت بحران فرمانداری زیرکوه
2- دبیر مدیریت بحران فرمانداری زیرکوه
3- کارشناس امور عمرانی فرمانداری زیرکوه
3- امریه دفتر مناطق محروم وزارت کشور در بخشداری زهان
نام همکاران :
رضا پری پیشبر
علی کاظمی
حمید رادمهر
رامین عاطفی‌نیا
 
بخش مرکزی به مرکزیت شهر حاجی آباد شامل دهستانهای زیرکوه و پترگان
بخش مرکزی شهرستان زیرکوه با مساحت 5908 کیلومتر مربع از شمال با بخش شاسکوه، از شرق با کشور افغانستان، از غرب با بخش مرکزی قاینات و بخش زهان و از جنوب با شهرستان درمیان همسایه است. آب و هوای بخش، گرم و خشک است و متوسط بارندگی 65 میلیمتر می باشد و 30% روستاها در مناطق کوهستانی واقع شده¬اند.
از لحاظ تقسیمات کشوری این بخش دارای تعداد دو دهستان زیرکوه و پترگان و یک نقطه شهری به نام حاجی آباد می باشد که مرکز دهستان پترگان روستای شاهرخت است. جمعیت روستایی بخش براساس سرشماری سال 1390 تعداد 14216 نفر با 3718 خانوار می باشد. بخش مرکزی دارای 46 آبادی دارای سکنه که از این تعداد 36 روستا دارای دهیاری و شواری اسلامی هستند و 11 روستا دارای جمعیت بالای 100 خانوار می باشند و 7 هزار نفر عشایر در روستاهای بخش موجود می باشند. تعداد شهدای بخش 61 شهید بوده که در 14 گلزار مدفون هستند.
 
شرح وظایف:
1- نماینده عالی و مسئول اجراوحفظ سیاستهای عمومی دولت در حوزه مسئولیت خود و مسئول حفظ نظم واستقرار امنیت در سطح بخش
2ـ پیش بینی و پیشگیری معضلات امنیتی- انتظامی و اجتماعی بخش و تعیین و تدوین اولویت ها در چار چوب وظایف قانونی و پیگیری و ارائه پیشنهاد برای کنترل مشکلات مبتلابه
2- برنامه ریزی برای بهبود و پیشرفت اوضاع اقتصادی و فرهنگی اجتماعی روستاها و توجه به نیازهای اولیه مردم و تلاش در فراهم نمودن زمینه های ارتقای رضایتمندی اجتماعی
3- ایجاد هماهنگی و ارتقای سطح تعاملات بین ادارات و مدیران دستگاههای اجرایی شهرستان و شوراهای اسلامی و دهیاران( مدیران روستایی ) برای تحقق و پیشبرد اقدامات عمرانی بخش
4- اخذ گزارش از مقامات انتظامی محلی درباره وقایع و اتفاقات روزانه وانتقال به دستگاههای ذیربط شهرستان وتصمیم گیری واقدام قانونی و بموقع
5- جمع آوری و رصد اخبار وقایع و رخ دادهای سیاسی –اجتماعی – اقتصادی و فرهنگی بخش و تحلیل و طبقه بندی و انعکاس اخبار مهم به دستگاههای ذیربط
6- اعمال نظارت بر مسایل سیاسی – انتظامی وفرهنگی - اجتماعی و عمرانی و اقتصادی بخش و ایجاد هماهنگی لازم بمنظور کارکرد مطلوبتر دستگاههای ذیربط
7- نظارت بر تأمین - فراوانی و مرغوبیت خواروبار و مایحتاج عمومی و پیگیری در جهت رفع کمبود های احتمالی
8- برگزاری انتخابات بعنوان اصلی ترین وظیفه کوچکترین دستگاه حاکمیتی بخش ( انتخابات ریاست جمهوری اسلامی – مجلس خبرگان رهبری – مجلس شورای اسلامی و شوراهای اسلامی شهروروستا ) و همکاری در برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی فرادستی ( بخش و شهرستان )
9- توجه به موضوع آموزش و تربیت بدنی و شناسایی افراد نخبه فرهنگی وتجلیل از پیشکسوتان و مدال آوران و استعدادهای ورزشی بخش و بالفعل نمودن ظرفیت های بالقوه و حمایت از ورزش روستایی
10- نظارت در امر بهداشت محیط و ارتقای شاخص های سلامت فردی و اجتماعی بخش و همکاری و همراهی در جهت اجرای سیاست های ابلاغی نظام سلامت و کنترل بیماریها .
11- توجه به شاخص ها و معیارهای محورهای استقلال و خودکفایی ( کشاورزی و دامپروری ) و حمایت و رفع مشکلات مبتلابه و دغدغه های کشاورزان و دامداران از این بخش با همکاری جهاد کشاورزی و منابع طبیعی .
12- بررسی پیشنهادات بمنظور ایجاد موسسات عمومی و عام المنفعه و سازمانهای مردم نهادو خیریه ها منطبق با اساسنامه فعالیت و در چارچوب قوانین .
13- تامین و تقویت زیرساخت های روستایی اعم از راه – مسکن – فضای سبز – پارک ها – برق – مخابرات – گاز و بویژه پایداری جمعیت در روستاها و ایجاد محورهای تفریحی – ورزشی و گردشگری روستایی با محوریت و مشارکت بخش خصوصی
14- نظارت و توجه به میراث تاریخی و طبیعی و فرهنگی روستایی وحفظ ابنیه و آثار ملی و باستانی و تشریک مساعی با دستگاه ذیربط
15- بررسی و تهیه پیشنهادهای لازم برای ایجاد زیرساخت ها – تاسیسات و ابنیه مورد نیاز درسطح بخش و تلاش در جهت رفع نقائض و کمبودهای موجود.
16- بررسی و رسیدگی و اقدام در مورد شکایات واصله – اعتراضات وگزارشات مردمی در مورد عملکرد شوراهای اسلامی – دهیاران و دستگاهای اداری مستقر در بخش و نوع خدمات آنها
17- تهیه بانک اطلاعات و شناسنامه فرهنگی با هدف شناخت بیشتر ظرفیت ها و استعدادهای فرهنگی – مذهبی وشخصیت ها – مشاهیر و مفاخر صاحب نفوذان و ...... بخش.
18- تشویق و ترغیب مردم و مشارکت پذیر کردن آنان در اداره امور محلی ودر واقع نوعی واگذاری کار مردم به خود مردم در کلیه سطوح فرهنگی – اجتماعی و عمرانی.
19- سرکشی و بازدید مستمر از روستاها و مکانهای واقع درسطح بخش و پروژه های عمرانی دردست اجرا وبررسی نیازها و مشکلات و برنامه ریزی برای رفع نیازها و مشکلات
20-اولویت بندی – پیگیری و برنامه ریزی برای تامین اعتبار و جذب و هزینه کرد اعتبارات تخصیصی دولتی برای طرحهای توسعه روستایی اعم از حمایت و مساعدتهای استانی و یا سایر منابع تامین اعتبار
21- نظارت بر عملکرد- فعالیت و مصوبات شوراهای اسلامی شهر و روستاها و ایجاد هماهنگی فی مابین شوراهای اسلامی با شهرداران ودهیاران ( مدیران روستایی ) بر اساس قوانین و آئین نامه های موجود
22- بررسی و نیاز سنجی آموزش حین خدمت کارکنان بخشداری ، شهرداریها ، دهیاران حوزه بخش،شوراهای اسلامی روستاها و شهرها و تهیه پیشنهاد لازم برای ارتقای سطح مهارت و کارائی آنان.
23- اجرای وظایفی که قانون وظیفه عمومی بعهده بخشداران محول کرده است.
24- تعامل وهمکاری با ثبت احوال در جهت اجرای سیاست های افزایش موالید و تاکید بر مشارکت دهیاران ( مدیران روستایی ) به همکاری با ثبت احوال در مورد ثبت و ضبط موالید و موارد فوت داخل روستاها.
25- تشکیل مستمر شورای فنی بخش با هدف امکان سنجی – استعداد یابی و جانمایی پروژه های دهیاریها و رعایت ضوابط فنی و اصول پدافندی غیر عامل و لحاظ نمودن مسائل مربوط به مدیریت بحران و صرفه و صلاح بیت المال و هماهنگ کردن فعالیت های دهیاران با دستگاههای اجرایی شهرستان در مورد اجرای پروژه های روستاها
26- توجه ونظارت بر رعایت مسائل زیست محیطی – بهداشت عمومی و توسعه پایدار روستایی و استفاده بهینه از منابع و امکانات بالقوه و موجود بخش.
27- ساماندهی و برنامه ریزی و نظارت بر حمل و نقل بار و مسافر روستاها و فعال نمودن موسسات حمل و نقل عمومی با محوریت بخش خصوصی در حدود آئین نامه ها و همکاری با دستگاه های عضو کارگروه ذیربط برای اتخاذ تدابیر بهتربرای روستاهای بخش
28- همکاری و مشارکت در برگزاری جشنها و مناسبت های ملی و اعیاد مذهبی و برنامه های فرهنگی ورزشی روستاها
29- نظارت در جلب توریست و گردشگران و جذب سرمایه گذاری درایجاد زیرساخت های گردشگری با اولویت ترویج گردشگری مذهبی و طبیعت گردی در روستاهای بخش
30- نظارت بر حسن اجرای قوانین مربوط به تردد – اقامت – اشتغال و فعالیت اتباع بیگانه و مراقبت بر امور مربوط به انان
31- انجام وظایفی که قوانین و مقررات مربوط درباره اصناف و اتحادیه ها و امثال آنها برای بخشدار مقرر داشته است.
32- مراقبت در حسن جریان امور اداری و دفتر بخشداری و انجام سریع و دقیق دستورهای اداری که از طرف مقامات ما فوق صادر گردیده است.
33- حراست و حفاظت از اموال منقول و غیر منقول و دارایی های بخشداری و تاکید بر عوامل تحت امر بمنظور رعایت این موضوع
34- فراهم نمودن بستر حمایت از اشتغال پایدار روستایی – رفع موانع تولید و جذب سرمایه گذار و ایجاد فرصت های کسب و کار
35- اولویت بندی نیازهای عمرانی روستاها و تلاش برای تامین اعتبار و اجرای پروژه های توسعه روستا .
36- نظارت بر حسن اجرای قوانین و مقررات در حوزه بخش
37- همکاری و هماهنگی با مسئولین تقسیمات کشوری- پیگیری واصلاح مشکلات مرزی و حریم شهرو نظارت بر رعایت مرز بخش در نقاط مشترک با سایر بخشها – شهر ها و استان .
39- پیگیری مصوبات و ایجاد هماهنگی های لازم در خصوص مبارزه با مواد مخدر، قاچاق سلاح، مواد منفجره، کالا و ارز در حوزه بخش.
40- ایجاد زمینه مناسب جهت رشد و ارتقاء فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بانوان و ایجاد هماهنگی بین دستگاه های ذیربط و نظارت بر فعالیت آن ها در حوزه بخش.
41- فراهم آوردن زمینه های مناسب برای رشد و پیشرفت و گسترش آموزش و پرورش همگانی بهداشت عمومی، آموزش عالی و تحقیقات بر اساس دستورالعمل های صادره و قوانین و مقرارات مربوطه.
42- حفظ و حراست از ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و گسترش فرهنگ اصیل اسلامی درحوزه بخش.
43- هدایت و هماهنگی اقدامات مربوط به پیشگیری و جلوگیری از منکرات و مفاسد اجتماعی در حوزه بخش.
44- فراهم آوردن زمینه های عدالت اجتماعی و فقرزدایی در حوزه بخش.
45- اتخاذ تدابیر و پیشنهاد لازم و اعمال هماهنگی لازم به منظور پیشگیری ، کنترل و مهار بحران های ناشی از حوادث و بلایای طبیعی از قبیل سیل و زلزله ...
46- شناسایی استعدادهای منطقه ای و تعیین نیازمندی های بخش و تصمیم گیری و هماهنگی در چارچوب سیاست ها و راهبردهای توسعه ملی، استانی و شهرستان.
47- پیشنهاد وضع عوارض جدید بر فعالیت های اقتصادی و خدماتی در محدوده بخش و شناسایی منابع جدید درآمدی و پیشنهاد آن به مراجع ذیربط در جهت اجرای برنامه های توسعه بخشی.
48- تلاش در جهت کسب منابع درآمدی مقرر در قوانین مربوطه در محدوده بخش و همکاری با دستگاههای ذیربط علی الخصوص شهرداری، دهیاری و شوراهای اسلامی بخش و روستا.
49 ـ کلیه رؤسای ادارات و نهادهای انقلاب اسلامی موظفند عدم حضور خود را در محل خدمت به اطلاع بخشدار برسانند و جانشین موقت خود را به وی معرفی نمایند.
50 ـ عزل و تغییر رؤسا و مسئولین ادارات بخش توسط مقام های مجاز دستگاههای ذیربط با اطلاع بخشدار صورت می گیرد.
51 ـ کلیه رؤسای ادارات و یا بالاترین مقام اجرائی در بخش موظفند عدم حضور خود را به اطلاع بخشدار برسانند و جانشین موقت خود را به وی معرفی نمایند.
52 ـ در مواردی که بخشدار حضور رئیس اداره ای را در بخش در زمان معین ضروری بدانند رئیس اداره مزبور موظف است از مرخصی یا مأموریت در آن زمان صرفنظر نموده و در محل خدمت حضور یابد.
53 ـ بخشدار می توانند در اجرای وظایف واحدهای اجرائی بخش که به نحوی با برنامه های توسعه و سیاست های عمومی، مسائل امنیتی و آرامش عمومی مرتبط است و همچنین ایجاد هماهنگی بین واحدهای مذکور و استفاده بهینه از امکانات آنها و با رعایت قوانین و مقررات مبادرت به تهیه و ابلاغ دستورالعمل های اجرائی نمایند.
55 ـ کلیه دستگاههای اجرائی در بخش موظفند ترتیبی اتخاذ نمایند که بخشداران از مأموریت های سازمانی و اقدامات به عمل آمده و آخرین دستورالعمل ها و ضوابط بخشنامه های صادره آگاهی داشته باشند.
56-کلیه شوراها، ستادها و مجامعی که برای هماهنگی انجام وظایف دستگاههای اجرایی در بخش طبق قوانین و مقررات تشکیل می گردد زیر نظر بخشدار فعالیت خواهند نمود
56 ـ واحدهای اجرائی بخش موظف به ارائه گزارش عملکرد دوره ای خویش به بخشداران می باشند. بخشداران می توانند در صورت لزوم حسب مورد خارج از دوره مزبور نیز از واحدهای مربوطه گزارش امور مربوطه را دریافت نمایند.
57- اجرای سایر وظایفی که در بخش از طریق مراجع ذیصلاح بر عهده بخشدار محول می گردد.
 
آدرس بخشداری-چهار راه جهاد کشاورزی-روبروی بانک کشاورزی-کدپستی 9767115165شماره تلفن 32503445-فکس32503222
 
 
تاریخ به روز رسانی: 1401/06/22
تعداد بازدید: 14560
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به استانداری خراسان جنوبی میباشد.
Powered by DorsaPortal